Snapchat

Snapchat 9.25.1.0

Privé foto's en video's delen via je telefoon

Met photo-sharing app Snapchat maak je foto's en stuur je die naar je vrienden. Het unieke is, dat deze ze maar maximaal 10 seconden kunnen bekijken en daarna verdwijnen ze. De foto's zijn niet op te slaan en kunnen niet langer dan de beschikbare tijd bekeken worden. Perfect om snelle kiekjes te delen dus. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Grappig idee
  • Eenvoudig te gebruiken

TEGEN

  • Geen ouderlijk toezicht
  • Scant je telefoon, Twitter en Facebook op zoek naar contacten

Goed
7

Met photo-sharing app Snapchat maak je foto's en stuur je die naar je vrienden. Het unieke is, dat deze ze maar maximaal 10 seconden kunnen bekijken en daarna verdwijnen ze. De foto's zijn niet op te slaan en kunnen niet langer dan de beschikbare tijd bekeken worden. Perfect om snelle kiekjes te delen dus.

Nu zie je me, nu niet meer

Ontvang je een snap, dan hou je het bericht ingedrukt om de foto te zien. De timer begint te lopen zodra je het bericht hebt aangeklikt en blijft doorlopen, ook als je de foto niet ingedrukt houdt.

Video's delen is tegenwoordig ook mogelijk in Snapchat. Ook is er een functie genaamd Snapchat Stories. Hiermee mogen je vrienden foto's 24 uur lang onbeperkt bekijken.

Pas op met wat je deelt

Snapchat verwijdert je beelden weliswaar meteen, maar je hebt geen idee of je foto's niet ergens anders worden opgeslagen. Ook wordt Snapchat vaak gebruikt om 'ongepaste' foto's te versturen (de app heeft al een flinke reputatie als ideale 'sexting' app). Het is verstandig om geen al te persoonlijke zaken te versturen, want er zijn er zeer veel apps op de markt waarmee je Snapchat foto's wel op kunt slaan.

Een nieuw sociaal netwerk?

Meeste downloads Sociaal & Communicatie voor Iphone

Meer
Snapchat

Download

Snapchat 9.25.1.0

Beoordelingen about Snapchat